Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Yapıda mevcut insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoklukla maden yahut ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve dışarıya mevsuk açılmalıdır.

İmal edildikleri malzemelerin tam ülke koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Toplum beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek karınin tıklayın.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan ivedili gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kamu kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Binanın tipine ve kullanımına bağlamlı olarak, yangın kapkaloriın mukteza peklik süresi belirlenmelidir.

Göreceksiniz ki bu kadar faziletli birinci sınıf yangın kapılarını en şık fiyatla Yangın Çıkış Kapısı sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık karınin tercih edilir.

Binanın bağırsakinden zirya yakınlarında nazil betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Bedduaşap yangın bapları, ananevi görünümleri ve muhakkak konstrüksiyonları nedeniyle hem ev hem de ticari ortamlarda popülerdir. Genellikle yangına dayanıklı bedduaşaptan yahut kompozit bir malzemeden dokumalmış berk bir çekirdeğe sahiptirler ve umumiyetle iç dekora uyması karınin istila veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page